המחקר נערך בשיתוף פעולה של חוקרים מבית-הספר לרפואה של אוניברסיטת הארוורד שבבוסטון, בית-הספר לרפואה של אוניברסיטת קורנל שבניו-יורק, והמכון האמריקני לחקר ההזדקנות בבולטימור.
הגבלת צריכת הקלוריות היומית לא רק משפרת אתהגזרה, אלא גם עשויה להאריך את החיים בלא פחות משליש. מחקר שנערך באוניברסיטאותהארוורד וקורנל חושף מדוע
מסתמן כי מדענים אמריקנים מצאו את התשובה לשאלה מדוע צריכת מזון מועטה עשויה להאריך חיים. המחקר נערך בשיתוף פעולה של חוקרים מבית-הספר לרפואה של אוניברסיטת הארוורד שבבוסטון, בית-הספר לרפואה של אוניברסיטת קורנל שבניו-יורק, והמכון האמריקני לחקר ההזדקנות בבולטימור, ותוצאותיו פורסמו בגיליון ספטמבר של כתב-העת Cell.