אגרון
מילות מפתח
א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת   
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  
 
אישים
א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת   
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  
פחמימות מחקר שהתפרסם בכתב העת הרפואי The Lancet Public Health מצא שאחד המרכיבים החשובים של המזון שאנו אוכלים – הפחמימות – קשור קשר הדוק לתוחלת החיים שלנו. ככלל, מי שאוכלים כמות טובה של פחמימות חיים יותר.המחקר החל כבר בשנות ה-80, כש-15 אלף משתתפים מילאו שאלונים על הרגלי התזונה שלהם וציינו פרטים נוספים שעשויים להשפיע על בריאותם לאורך זמן, כמו מין, גיל, מוצא, השכלה, הרגלי עישון ופעילות גופנית. הרגלי התזונה שלהם נבדקו שוב ושוב     המשך...
  >  אנשים , מזון ותזונה
פחמימות לפחמימות יצא שם רע בשל הקשר בין צריכה מופרזת שלהן להשמנה, תסמונת מטבולית וסוכרת. "רעילות פחמימות" היא מונח המתאר צריכת יתר של כל סוגי הפחמימות שגורמת למחלות כרוניות. משום כך, דיאטות דלות בפחמימות הפכו לפופולריות בקרב אנשים שרוצים לרדת במשקל או לאזן את רמת הסוכר בדם. אולם מחקרים מראים שאיכות הפחמימות הנצרכות חשובה כמו כמותן.     המשך...
  >  הבריאות שלך
חוש טעם רבים הרוצים לרזות מכירים את התחושה של ההתמכרות לפחמימות וכמה קשה להימנע מהן. עכשו גילו כי למזון עתיר פחמימות יש טעם ייחודי שאותו כפי הנראה יכנו - טעם עמילני. הלשון שלנו מכירה את הטעמים: מלוח, מתוק, חמוץ ומר ולפני מספר שנים הוסיפו גם את הטעם החמישי Umami הקשור במונוסודיום-גלוטמט. עכשו מציעים חוקרי אוניברסיטת אורגון להוסיף להגדרות עוד טעם, השישי, שיצביע על ההכרה במרכיב מרכזי בבחירת טעמים...     המשך...
  >  אנשים , מזון ותזונה
עד 119 שנה
תאריך: 23.11.2012
עד 119 "7 אפ" פרויקט תיעודי רב רושם, המלווה 14 בריטים מאז היותם בני שבע בדילוגים של שבע שנים, שהצפייה בו לא רק מלמדת אותנו על גיבורי הסדרה, ודרכם עלינו, אלא גם משקפת את התקופה שבה אנו חיים. איש מיוצרי הסדרה בעלת הקונספט החדשני, שבכל פרק שלה משלבים קטעים מהפרקים הקודמים וכך יוצרים רצפי התבגרות של הדמויות, לא העלה בדעתו איזה מקום יהיה לפרויקט במציאות הנוכחית.     המשך...
  >  ביוגרפיות, זכרונות ותולדות חיים
פחמימות או לא להיות
תאריך: 23.02.2011
פחמימות או להיות הטעות הנפוצה מכולן היא זו המתייחסת לצריכת פחמימות כגורם בעייתי בשמירה על משקל תקין. כמו בכל דבר בחיים מידתיות היא המפתח ! הבעיה היא לא הפחמימות עצמן אלא כמה אנחנו אוכלים מהן... לכן ,חשוב להקפיד לחלק את אכילת הפחמימות לאורך כל היום כאשר אנחנו לא מעמיסים כמות גדולה מידי בארוחה אחת ומצד שני לא פותחים פער של יותר מ-4 שעות בהן לא אכלנו בכלל פחמימות.     המשך...
  >  אנשים , מזון ותזונה
 
הרשמה ללקט
דוא"ל
* להסרה
במבט לאחור
רשימת קטגוריות מלאה
אנשים וארגונים
עבודה ועובדים
אנשים פשוטים
אפשר גם אחרת
יוצאי הדופן והמיוחדים
אנשים , מחשבים ואינטרנט
קיבוצים ואנשי ההתיישבות
החברה החרדית
עולים חדשים ועולים ותיקים
עובדים זרים
תרמילאים ומטיילים
קשישים
אנשים והקונפליקט הישראלי-ערבי
בני נוער וצעירים
אנשים והמצב הכלכלי
סיפורי התמודדות
גמלאים
מגזר ערבי
מחקרים ועיונים בפסיכולוגיה
מחקרים ועיונים ברפואה וביו-רפואה
רפואה משלימה
רפואה אלטרנטיבית
הבריאות שלך
מחקרים ועיונים בסוציולוגיה ובאנתרופולגיה
מחקרים ועיונים בחינוך
מחקרים ועיונים בספרות
מחקרים ועיונים בהיסטוריה
מחקרים ועיונים בדמוגרפיה
מחקרים ועיונים בביולוגיה ובמדעי החיים
אנשים בעת העתיקה
ילדים , אמהות, הורים ומשפחה
יזמים, אנשי עסקים ואנשי היי-טק
ביוגרפיות, זכרונות ותולדות חיים
שכול
ניצולי שואה
סרטי תעודה
ספרים חדשים
מדעים ואנשים
אנשים , מזון ותזונה
אנשים, טבע וסביבה
אנשים במרחב הניהול
הרהורים ומחשבות
שיטות אימון
מחקרים ועיונים בקרימונולוגיה
סקירות מחלקת איסוף בפורטל הגורם האנושי

אודות  |   צרו קשר  |   שלחו קישור  |   RSS  |   אתר צמתי מידע
נבנה ע"י אפוק