אגרון
|
 |
: כאשר עובדים מקבלים את החופש לעצב את תפקידם ולהביא את עצמם לעשייה, תוך מיקוד במטרה ברורה – הם מצליחים להגיע לתוצאות טובות בהרבה. ולא פחות חשוב - עובדים שמרגישים עצמאות בעבודתם לא רק יעילים יותר, אלא גם מרוצים יותר. כשיוצרים דלק הדוחף אותנו לפעולה מתוך רצון פנימי ולא מתוך לחצים חיצוניים, אי אפשר לעצור אותנו באנרגיות שאנחנו מביאים.
המשך... |
> מחקרים ועיונים בסוציולוגיה ובאנתרופולגיה
|
 |
בהשוואה לזכרים רבים בממלכת החי, המעורבים בטיפול בצאצאיהם, דווקא האבות היונקים מתפקדים לרוב כתורמי זרע בלבד. גם בקרב המין האנושי, שיעור הגברים שבוחרים לוותר על אבהות פעילה הוא גבוה . אילו נזקים קשורים בהיעדרו של אב, מה השינויים שעברה הזהות האבהית לאורך השנים ומדוע גם כאשר הוא נוכח, תפקידו בחיי ילדיו פעמים רבות אינו פתור? השינוי, כך נראה, צפוי להגיע ממקור מפתיע.
המשך... |
> ילדים , אמהות, הורים ומשפחה
|
 |
משפחת קוסטיוק-גלבוב היא רק אחת ממשפחות חד-הוריות לא מעטות, שבהן בוחרות האם והסבתא לגור יחד. והתופעה הזאת מתקיימת לא רק בקרב עולות מרוסיה: גם צבריות בנות צבריות מגלות שקל יותר לשאת בנטל של גידול ילדים במשפחה חד-הורית כשאמא עוזרת. לפעמים מדובר במגורים משותפים, לפעמים היא גרה קרוב - ובכל מקרה היא נוכחת יום יום ומשמשת חלק מהמערכת המשפחתית.
המשך... |
> ילדים , אמהות, הורים ומשפחה
|
 |
אינדירה נויי, מנכ"לית פפסיקו, היא האשה המשפיעה ביותר בעולם העסקים האמריקאי לפי "פורצ'ן" לשנת 2006. היא חולשת על תקציב של 108 מיליארד דולר. נולדה בהודו וטיפסה במהירות לצמרת החברה למרות שלא עסקה מעולם בנושאי תפעול ושיווק. האישה שנבחרה להיות המשפיעה ביותר בעולם העסקים, עמדה בצעירותה בראש להקת רוק של סטודנטיות. אינדירה נויי נחשבת מנהלת בעלת תעוזה עסקית רבה.
המשך... |
> יזמים, אנשי עסקים ואנשי היי-טק
|
|
|
 |
 |
במבט לאחור |
|
 |
|