אגרון
|
 |
הכלים מספק מענה לקושי הגדול של כולנו: ההמתנה האינסופית לתחילתו של שינוי. במקום לעסוק באובססיביות בהיסטוריה שלנו ובסיבות למצבנו הנוכחי, חשובות ככל שיהיו, הכלים מציע גישה אחרת: להתמקד בהווה ובמתן פתרונות לבעיותינו, שיקלו עלינו מייד.פיל סטאטס ובארי מייקלס, מטפלים עתירי ניסיון, משוכנעים שלכולנו כוחות פנימיים בלתי מנוצלים שביכולתם לפתור את בעיותינו.
המשך... |
> ספרים חדשים
|
 |
ביירון קייטי פיתחה את שיטת "העבודה" ב-1986 אחרי שהייתה שקועה בדיכאון עמוק. היא הבינה שהמקור לדיכאון ממנו סבלה, הוא ההתעסקות ב" מה צריך להיות". תמצית עבודתה של ביירון קייטי היא ההכרה בכך שהגורם להרגשה רעה, לחוסר שביעות רצון מחיינו ולפחד מהמציאות, הם האמונות שלנו על העולם שסביבנו. במקום לנסות לשנות את העולם כך שיתאים למחשבות ולאמונות שלנו, אנחנו צריכים לחקור את המחשבות עצמן.
המשך... |
> הרהורים ומחשבות
|
 |
כפסיכולוגית המשלבת את הגישה המזרחית-רוחנית נהפכה מתי ליבליך לכתובת של נפגעי הודו. בספרה, המבוסס על שנים של הרצאות וקורסים בתחום, עוסקת ליבליך ב"פסיכולוגיה טרנס-פרסונלית" - ענף בפסיכולוגיה הרואה את נחיצותם של ממדים רוחניים להתפתחות האנושית. ליבליך אומרת שהפסיכולוגיה הטרנס-פרסונלית מתחילה במקום שהפסיכולוגיה המודרנית נגמרת, במקום שנגמרות המלים.
המשך... |
> מחקרים ועיונים בפסיכולוגיה
|
|
|
 |
 |
במבט לאחור |
|
 |
|