המדריך השימושי לתרופות ביתיות טבעיות' מאת הילל לרנר בוחן ומציג בצורה מקצועית ומקיפה את יחסי הגומלין שבין מזון ובין בריאות. החל מאבוקדו ועד תרד - הספר מביא בסדר מילוני את מרכיבי המזון - סקירה הכוללת את התרומה לתזונה מבריאה, את חשיבות יחסי בסיס/חומצה במזון, וכמובן המלצות להגברת או הקטנת צריכת מזונות מסוגים שונים בהתאם להופעת מחלות או פגמים.
התרופות הביתיות הטבעיות, אותן תרופות הידועות בעולם המערבי בשם "תרופות מן המטבח" או "תרופות סבתא", מוכרות כיום לרבים. אנו מודעים לכך כי צמחים ומזונות שונים יש בהם - מלבד תרומה לתזונה - תרומה לבריאות גופנית ונפשית, לשיפור המערכת החיסונית ואף להתגברות ולריפוי במגוון רחב של מחלות ופגעים.
לסקירת הספר
לסקירת הביקורת