חוקרים בדקו את נוגדי החמצון ב-9 סוגים שונים של אגוזים: אגוזי מלך, שקדים, בוטנים, פיסטוק חלבי, אגוזי לוז, אגוזי ברזיל, קשיו, מקדמיה ופקאניםבאגוזי מלך נמצאוהרמות הגבוהות ביותר של חומרים נוגדי חמצון .
חוקרים בדקו את נוגדי החמצון ב-9 סוגים שונים של אגוזים: אגוזי מלך, שקדים, בוטנים, פיסטוק חלבי, אגוזי לוז, אגוזי ברזיל, קשיו, מקדמיה ופקאניםבאגוזי מלך נמצאוהרמות הגבוהות ביותר של חומרים נוגדי חמצון .
מחקר חדש מראה כי אגוזי מלך הם נושאי הכתר בקרב משפחה של מזונות שאימא-אדמה העניקה לנו: אגוזים הגדלים על עצים ואגוזי אדמה. על-פי הדוח, באגוזי מלך יש שילוב של חומרים נוגדי חמצון באיכות גבוהה במיוחד בהשוואה לכל אגוז אחר.
אגוזי מלך בריאים יותר מבוטנים, משקדים, מאגוזי פקאן, מפיסטוק חלבי ומאגוזים אחרים - כך דיווחו החוקרים. חופן אגוזי מלך מכיל כמעט כמות כפולה של חומרים נוגדי חמצון בהשוואה לכל אגוז אחר. לרוע המזל, אנשים אינם אוכלים הרבה מאגוזים אלו, למרות שממצאי המחקר מראים כי חשוב לאכול אגוזי מלך כחלק מתזונה בריאה. למאמר של יפעת גדות בחדשות מחלקה ראשונה