הבזקים
שמונה סיבות למה כדאי לאכול בננות: הבננות הן מזון דל בנתרן, ומכילות מ"ג אחד ליחידה. חלק ניכר ממקורות האנרגיה בתפריט היומי, כמו דגני בוקר, קרקרים ולחם מכילים מאות מ"ג של נתרן.
בננות

שמונה סיבות למה כדאי לאכול בננות

גורם מפרסם: עיתון "מעריב" , אתר NRG
מחבר: מרב מור אופיר
תאריך: 24.11.2010

 הבננה היא מהמקורות הטובים ביותר לצריכת אשלגן, מינרל חיוני בשמירה על לחץ דם תקין, בריאות הלב וחוזק העצמות. בננה אחת מכילה כ-450 מ"ג אשלגן, פי ארבע ממקורות זמינים אחרים כמו דגני בוקר, לחם ועוד. אכילה של שתי בננות ביום תתרום למניעת יתר לחץ דם, הגנה מפני טרשת עורקים ובניית העצמות. מנהל המזון והתרופות האמריקאי, אישר באופן רשמי למגדלי הבננות לייחס להן יתרונות גם בהפחתת הסיכון לשבץ מוחי.
שמונה סיבות למה כדאי לאכול בננות

לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות.
הרשמה ללקט
דוא"ל
* להסרה
במבט לאחור
רשימת קטגוריות מלאה
אנשים וארגונים
עבודה ועובדים
אנשים פשוטים
אפשר גם אחרת
יוצאי הדופן והמיוחדים
אנשים , מחשבים ואינטרנט
קיבוצים ואנשי ההתיישבות
החברה החרדית
עולים חדשים ועולים ותיקים
עובדים זרים
תרמילאים ומטיילים
קשישים
אנשים והקונפליקט הישראלי-ערבי
בני נוער וצעירים
אנשים והמצב הכלכלי
סיפורי התמודדות
גמלאים
מגזר ערבי
מחקרים ועיונים בפסיכולוגיה
מחקרים ועיונים ברפואה וביו-רפואה
רפואה משלימה
רפואה אלטרנטיבית
הבריאות שלך
מחקרים ועיונים בסוציולוגיה ובאנתרופולגיה
מחקרים ועיונים בחינוך
מחקרים ועיונים בספרות
מחקרים ועיונים בהיסטוריה
מחקרים ועיונים בדמוגרפיה
מחקרים ועיונים בביולוגיה ובמדעי החיים
אנשים בעת העתיקה
ילדים , אמהות, הורים ומשפחה
יזמים, אנשי עסקים ואנשי היי-טק
ביוגרפיות, זכרונות ותולדות חיים
שכול
ניצולי שואה
סרטי תעודה
ספרים חדשים
מדעים ואנשים
אנשים , מזון ותזונה
אנשים, טבע וסביבה
אנשים במרחב הניהול
הרהורים ומחשבות
שיטות אימון
מחקרים ועיונים בקרימונולוגיה
סקירות מחלקת איסוף בפורטל הגורם האנושי

אודות  |   צרו קשר  |   שלחו קישור  |   RSS  |   אתר צמתי מידע
נבנה ע"י אפוק