אגרון
מילות מפתח
א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת   
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  
 
אישים
א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת   
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  
אגוזים מחקר חדש מציע שאכילת מזון העשיר בחומצות שומן בלתי רוויות (PUFA) כמו דגי סלמון ואגוזים יכולה לסייע במניעת דלקת חניכיים ומחלות חניכיים אחרות.החוקרים מצאו שלאנשים שהתזונה שלהם הייתה עשירה בחומצות שומן בלתי רוויות היה סיכוי של 30% פחות לפתח מחלת חניכיים מאשר אנשים שלא צרכו חומצות שומן כלל או צרכו מעט. המחקר התפרסם בכתב העת Journal of the American Dietetic Association.     המשך...
  >  הבריאות שלך
אגוזי מלך חוקרים בדקו את נוגדי החמצון ב-9 סוגים שונים של אגוזים: אגוזי מלך, שקדים, בוטנים, פיסטוק חלבי, אגוזי לוז, אגוזי ברזיל, קשיו, מקדמיה ופקאנים באגוזי מלך נמצאו הרמות הגבוהות ביותר של חומרים נוגדי חמצון. אגוזי מלך הם נושאי הכתר בקרב משפחה של מזונות: אגוזים הגדלים על עצים ואגוזי אדמה. על-פי הדוח, באגוזי מלך יש שילוב של חומרים נוגדי חמצון באיכות גבוהה במיוחד.     המשך...
  >  אנשים , מזון ותזונה
תזונה צמחית ובריאות האישה דיאטה המבוססת על מזונות מהצומח בלבד (ללא בשר,ביצים,מוצרי חלב) עלולה לסכן את בריאות העצם. מחקר קליני התערבותי חדש שהתפרסם לאחרונה ב Journal of Women's Health הראה כי דיאטה המבוססת על מזונות מהצומח אינה מכילה מספיק רכיבים החיוניים לבריאות העצם גם אם היא קפדנית ומבוקרת. המחקר נערך בקרב 119 נשים ובחן את השפעת דיאטה מבוססת מזון מן הצומח.     המשך...
  >  הבריאות שלך
טבעונות מול צמחונות השאלה העתיקה בדבר היכולת שלנו לעכל בשר אל מול מזון צמחי ממשיכה להעסיק רבים גם כיום. ישנם חוקרים הטוענים לטובת היכולת שלנו לצרוך מזונות מן החי (בשר, עוף ודגים), ומסבירים כי היא נובעת מהמבנה האנטומי של השיניים שלנו: כארבעה ניבים ו-20 שיניים טוחנות. מנגד, ישנה הטענה לפיה אורך מערכת העיכול שלנו מלמד על היכולת לעבד מזון צמחי. מזון חלבוני מהחי עלול לתסוס זמן ארוך מדי במערכת העיכול של בני אדם.     המשך...
  >  הבריאות שלך
מחקר על אוכל צמחוני תזונה צמחונית מפחיתה את הסיכון לסבול מכל סוגי הסרטן - זו התוצאה של מחקר רחב היקף שנערך בבריטניה ופורסם בכתב העת Clinical Nutrition.החוקרים ניתחו נתונים שנאספו מ-52,700 גברים ונשים ומצאו כי מי שנמנע מאכילת בשר אדום סבל בצורה משמעותית מפחות מקרים של סרטן לעומת אוכלי הבשר. משתתפי המחקר היו גברים ונשים בני 20 עד 89 שחיו בבריטניה במהלך שנות ה-90, וחולקו לארבע קבוצות: אוכלי בשר, אוכלי דגים, צמחונים וטבעונים.     המשך...
  >  אנשים , מזון ותזונה
לדף הקודם   1  2   
הרשמה ללקט
דוא"ל
* להסרה
במבט לאחור
רשימת קטגוריות מלאה
אנשים וארגונים
עבודה ועובדים
אנשים פשוטים
אפשר גם אחרת
יוצאי הדופן והמיוחדים
אנשים , מחשבים ואינטרנט
קיבוצים ואנשי ההתיישבות
החברה החרדית
עולים חדשים ועולים ותיקים
עובדים זרים
תרמילאים ומטיילים
קשישים
אנשים והקונפליקט הישראלי-ערבי
בני נוער וצעירים
אנשים והמצב הכלכלי
סיפורי התמודדות
גמלאים
מגזר ערבי
מחקרים ועיונים בפסיכולוגיה
מחקרים ועיונים ברפואה וביו-רפואה
רפואה משלימה
רפואה אלטרנטיבית
הבריאות שלך
מחקרים ועיונים בסוציולוגיה ובאנתרופולגיה
מחקרים ועיונים בחינוך
מחקרים ועיונים בספרות
מחקרים ועיונים בהיסטוריה
מחקרים ועיונים בדמוגרפיה
מחקרים ועיונים בביולוגיה ובמדעי החיים
אנשים בעת העתיקה
ילדים , אמהות, הורים ומשפחה
יזמים, אנשי עסקים ואנשי היי-טק
ביוגרפיות, זכרונות ותולדות חיים
שכול
ניצולי שואה
סרטי תעודה
ספרים חדשים
מדעים ואנשים
אנשים , מזון ותזונה
אנשים, טבע וסביבה
אנשים במרחב הניהול
הרהורים ומחשבות
שיטות אימון
מחקרים ועיונים בקרימונולוגיה
סקירות מחלקת איסוף בפורטל הגורם האנושי
הנצפים ביותר
אודות  |   צרו קשר  |   שלחו קישור  |   RSS  |   אתר צמתי מידע
נבנה ע"י אפוק